• 0418 - 632725
  • Rouw@electroworld.nl
  • Mgr. Zwijsenplein 8-10, 5331BG Kerkdriel
  • Vandaag van 9:00 - 18:00

Electro World de Rouw

De Rouw Elektro is een familiebedrijf dat al meer dan 19 jaar bestaat. Kennis, ervaring, service en persoonlijke advies zijn onze drijfveren. Ruime keuze in tv, audio, witgoed, klein huishoudelijk en accessoires. Door onze goede service en thuisbezorgen van de producten hebben wij een grote vaste klantenkring in en rond de Bommelerwaard.
 
Ruim Assortiment
De Rouw Elektro heeft een zeer ruim assortiment kwaliteitsproducten van topmerken. Met onder andere witgoed, beeld en geluidinstallaties, huishoudelijke producten, persoonlijke verzorging en telefonie -en tablets. Hierdoor zijn we in staat om u optimaal te adviseren zodat we samen met u een weloverwogen keuze maken, waar u ook naar op zoek bent.  
 
Deskundig Advies
Naast ons ruime assortiment bieden wij u ook persoonlijk en deskundig advies. Wij zien het als onze taak u te adviseren en waar nodig van informatie te voorzien zodat we samen met u de juiste keuze maken. Wij hebben de kennis om uw leven helemaal SMART in te richten. Niet alleen geven wij u een passend advies voor de benodigde producten, ook adviseren wij u op het gebied van bekabeling en netwerk. Het juiste advies voor een optimaal resultaat. Van advies tot installatie: wij verzorgen alles.

 
Technische dienst en bezorgservice
Om u compleet te ontzien van alle zorgen omtrent de aankoop en het gebruik van onze producten hebben we een technische dienst en een bezorgservice. Uw tijd is kostbaar, dat begrijpen wij bij de Rouw. Daarom plannen wij elke installatie of reparatie flexibel in zodat het voor u het beste uitkomt. We installeren vakkundig, ruimen alles op en nemen desnoods oude apparatuur mee retour.