Electro World de Rouw

Electro World de Rouw is een familiebedrijf dat al meer dan 23 jaar bestaat. Kennis, ervaring, service en persoonlijke advies is bij ons de drijfveren. Bij ons heb je een ruime keuze aan witgoed, inbouwapparatuur, audio, tv, klein huishoudelijk en accessoires. In de afgelopen jaren hebben we een vaste betrouwbare klantenkring opgebouwd. Hier zijn we trots op en dankbaar voor het vertrouwen en waardering die we krijgen. We streven er naar om betrouwbaar, eerlijk en vernieuwend te zijn. We hopen u als bestaande maar zeker ook nieuwe klant te mogen verwelkomen in onze winkel. 

Tot snel!

Ruim Assortiment

Electro World de Rouw heeft een zeer ruim assortiment kwaliteitsproducten van topmerken. Met onder andere witgoed, inbouwapparatuur, beeld en geluidinstallaties, huishoudelijke producten, persoonlijke verzorging en accessoires. Hierdoor zijn we in staat om u optimaal te adviseren zodat we samen met u een weloverwogen keuze maken, waar u ook naar op zoek bent.

Deskundig advies

Door onze jarenlange ervaring en opgedane kennis zijn wij in staat u te adviseren en te helpen tijdens het maken van een keuze. Laten repareren? Of toch vervangen door een nieuwe. We geven u een eerlijk en overwogen advies. Wij zorgen er voor dat we op de hoogte zijn van de laatste snufjes. Door onze certificeringen van diverse A-merken hebben wij ook de technische kennis en no how in huis.

Technische dienst en bezorgservice

Om u compleet te ontzien van alle zorgen omtrent de aankoop en het gebruik van de door u aangekochte producten hebben we een technische dienst en een bezorgservice. Uw tijd is kostbaar, dat begrijpen wij bij de Rouw. Daarom plannen wij elke installatie of reparatie flexibel in zodat het voor u het beste uitkomt. Wij deinzen er niet van terug om onze handden vuil te maken. We installeren vakkundig, ruimen alles op en nemen desgewenst oude apparatuur mee retour.